SVF konferens logga


Svf konferensPå Svf Konferens har man hela Jönköping för sina fötter med en fantastisk utsikt över staden och Vättern. 
Anläggningen ligger avskilt, men ändå nära centrum. Här tar vi emot konferenser för 3-225 deltagare året runt. Under låsåret har vi hotellrum där upp till 45 pers kan bo i enkel- och dubbelrum. Under sommaren kan hela anläggningen disponeras med logi för upp till 200 pers. Stadsparken med café, bangolf och djurhagar är vår granne och där finns även fina vägar för joggingturer och promenader.

LÄGE:

Svf Konferens ligger på de västra höjderna i Jönköping - omgivet av grönska med en fantastisk utsikt över Jönköping och Vättern. Avskilt med men ändå med stadskärnan 25 minuters promenad bort. 45 000 m2 egen tomt gör det möjligt att njuta av naturupplevelser och tystnad mitt i stadsmiljön.

Upplevelser:

Store Mosse Nationalpark, High Chaparal, Astrid Lindgrens värld, Isabergs golfbana och skidanläggning, Gränna med Andrémuseet och polkagristillvekning. Den närbelägna Vattnledningsparken bjuder på ett härligt strövområde med sköna naturupplevelser. I båda den och Stadsparken finns fina vägar och stigar för joggingturer och promenader.

ANLÄGGNINGEN:

Konferensanläggningen ligger i anslutning till Södra Vätterbygdens Folkhögskola. Vi tar emot konferenser allt ifrån 3 upp till 225 deltagare året runt. Restaurangen är KRAV-certifierad och vi serverar bara kött från svenska gårdar.

ADRESS

Mångatan 10
554 39 JÖNKÖPING

Tel +46 (0)36-30 69 08

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
www.svfkonferens.se

VÄGBESKRIVNING

Från Jönköpings järnvägsstation tar man sig med buss 27 (hållplats Birkedalsgatan) eller taxi till Svf på 10 min, och från Jönköpings Flygplats är restiden densamma med taxi.

Öppettid

 

Sök din anläggning här!

Anläggningstyp
Omgivning
Utrustning

Translate