Sunnerbogarden headpic 1000

Sunnerbogården


SunnerbogårdenSunnerbogården är perfekt för läger och kolloverksamhet men även för släktkalaset, klassutflykten, bröllopet eller helgutbildningen. Vi erbjuder boende med självhushåll med möjlighet för catering och vi har 81 bäddar och samlingslokaler för fler om det behövs. Plats för några husbilar och husvagnar finns också i samband med bokning. Sunnerbogården är i grunden ett missionshus från 1860-talet och har under åren utvecklats till en praktisk lägergård med storkök, matsal och boende.

LÄGE:

Sunnerbogården ligger naturskönt med vackra promenadstråk. Sjön Exen ligger 3 km från gården.

ANLÄGGNINGEN:

Sunnerbogården är perfekt för läger och kolloverksamhet men även för släktkalaset, klassutflykten, bröllopet eller helgutbildningen. Vi erbjuder boende med självhushåll med möjlighet för catering och vi har 81 bäddar och samlingslokaler för fler om det behövs. Plats för några husbilar och husvagnar finns också i samband med bokning. Sunnerbogården är i grunden ett missionshus från 1860-talet och har under åren utvecklats till en praktisk lägergård med storkök, matsal och boende.

KONFERENSER:

Sunnerbogården går att använda som en konferensanläggning men vi är inriktade på Lägerverksamhet där man hyr hela gården och är själva på plats.

UPPLEVELSER:

Runt gården finns flertalet besöksmål som finns beskrivna på www.visitljungby.se. I Hamneda finns en uppskattad älgpark och i Ljungby finns bl.a. det Unesco-krediterade Sagomuseet.

ADRESS

Sunnerbogården i Ryd
340 13 Hamneda

Tel +46 (0)76-303 21 40

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
www.sunnerbogarden.se

VÄG

Att hitta till oss är enkelt. Du hittar oss utmed E4:an mellan Markaryd i söder och Ljungby i norr i höjd med "Hamneda": Tag av E4 vid avfart ”Hamneda”, i rondellen tag söderut mot Hornsborg, åk 3 km till skylten ”Sunnerbogården” visas. Åk under E4:an så är du framme efter 1 km.

ÖPPETTID

Helår

Sök din anläggning här!

Anläggningstyp
Omgivning
Utrustning

Translate