Långserums fritids

Långserums fritidsgårdLigger c a 4 mil söder om Jönköping på vägen mellan Svenarum och Malmbäck. Långserums Fritidsgård är en fin lägergård som ligger naturskönt vid Långserumssjön mitt på det Småländska höglandet.
I huvudbyggnaden finns bl.a. storkök med serveringslokal, samlingssal och matsal. Gården erbjuder 75 bäddar i logement eller fyrbäddsrum. Samlingslokaler finns för upp till 200 personer.
Utomhus finns badplats, stora gräsytor, fotbolls- och volleybollplan samt en lägerplats.

LÅNGSERUMS FRITIDSGÅRD...

Huvudbyggnadens entréplan inrymmer lägerkök med restaurangspis, vanlig spis, två varmluftsugnar, stekbord, micro, kylrum och potatisskalare samt kokutrustning och porslin för c a 100 personer. Det finns även ett separat diskrum med fördisk, diskmaskin för backar och torkbänk. En separat toalett finns i anslutning till köket. Vidare finns en samlingssal för cirka 70 personer, en matsal för cirka 70 personer och en serveringslokal för servering av såväl utomhus- som inomhusläger. Trådlöst internet finns också att tillgå på området.

Samlingssalen och matsalen kan genom vikdörrar slås samman, men samlingssalarna är dock i första hand avsedda för mindre samlingar, varför ett samlingstält bör finnas på lägerområdet vid stora sommarläger. På nedre plan finns också ett stort kapprum och en toalett. Huvudbyggnadens entréplan är handikappanpassad.
Logementsbyggnaden OASEN rymmer 8 rum med 4 bäddar i varje samt 3 st toaletter med dusch. OASEN är handikappanpassad. I toalettbyggnaden finns en dam- och en herravdelning med 4 st toaletter (varav en handikappanpassad) och en dusch i varje avdelning. Toalettbyggnaden rymmer också ett torkrum och en tvättstuga. Hyresgästerna på Långserums Fritidsgård städar själva gården efter sin vistelse.

ADRESS

560 13 Hok

Tel +46 (0)70 954 41 30

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
www.langserum.se

VÄGBESKRIVNING

Långserums Fritidsgård ligger på vägen mellan Svenarum och Malmbäck.
För att komma till gården, kör väg 30 Vrigstad-Jönköping och ta av i Svenarum mot Långserum. Från Svenarum är det cirka 6 km

ÖPPETTID

Hela året

Sök din anläggning här!

Anläggningstyp
Omgivning
Utrustning

Translate