HusHotellHugneHead1050

Hus Hotell Hugne


Hus Hotell Hugne Hus Hotell Hunge är ett litet och mysigt hotell, B&B och gruppboende med 7 rymliga rullstolsanpassade lägenheter. Alla har badrum, pentry och plats för 2 och 3 personer (3 för 4 personer). Lägenheter Ekorre och Kronhjort är husdjur välkomna tillsammans med sina ägare. Stort vardagsrum, terrass och grillplats är tillgängligt för alla. Frukostservice finns tillgänglig. Gruppboende för upp till 23 personer i det stora köket. I Vinter erbjuder hotellet all inclusive-paket. Öppet året runt.

LÄGE:

Boendet ligger i utkanten av den lugna byn Hunge. Hotellet ligger 150 från Hungesjön. De flesta lägenheterna har utsikt över sjön med kullar bakom och stor trädgård.

UPPLEVELSER:

Strand 10 km, gammalt sågverk och liten livsmedelsaffär 4 km, Forsaleden 12 km, inomhus skidtunnel och klätterpark 25 km, kanotuthyrning 4 km, supboarding, boules court och E-bikeuthyrning i Hotell.

KONFERENSER:

Hotellet är perfekt för konferenser och temahelger. Du kan bokas som gruppboende för upp till 23 personer inklusive centralkök. Vi erbjuder hemlagade måltider efter överenskommelse. Centralt mötesrum har TV, Wifi, Whiteboard. Vi rekommenderar att du kontaktar oss för dina specifika krav.

ADRESS

Hunge 515
843 91 Bräcke

Tel +46 (0)72 533 27 17

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
hushotellhunge.com

VÄGBESKRIVNING

Bräcke ligger vid E14. På södra sidan av Bräcke, ta avfarten Hunge och följ vägen 25 km.
I centrala Hunge, vid huvudvägen, hittar du skylten "Hus Hotell Hunge". Efter 150 meter grusväg har du nått ditt mål.

ÖPPETTID

Helår

Sök din anläggning här!

Anläggningstyp
Omgivning
Utrustning