Credo

Credo Fjällgård


Credo fjällgård

Vår gård är öppen för grupper, församlingar, läger och vid plats tar vi även emot enskilda gäster. Vi erbjuder helpension under vintersäsong januari-april och då vi inte har egna aktiviteter och läger under sommaren och hösten till och med oktober. Credo fjällgård är en plats där människor får avkoppling och fördjupning för kropp, själ och ande. Sju kilometer upp från Transtrands kyrka, nära trädgränsen vid Gammelsätersfjällets fot ligger gården. Här väntar dig en trevlig miljö, god mat och kristen gemenskap i tre timmerbyggnader och vår underbara fjällkyrka. Tvåhundra meter från gården startar längdspåren och vandringslederna på fjället. Det är tjugo minuters buss/bilfärd till Sälenfjällens närmaste anläggningar.

ANLÄGGNINGEN:
Fjällgården har totalt 58 sängplatser för uthyrning med helpension. Storstugan har 32 sängplatser i flerbäddsrum, matsal, dusch o bastu. Mellanstugan har 14 sängplatser, fördelade på 2, 3 och 4-bäddsrum, toalett, dusch, bastu, litet kök och allrum. Lillstugan har 12 sängplatser i två 4-bäddsrum och två små 2-bäddsrum, toalett och dusch. I kyrkkällaren finns samlingsrum, pingisrum och toaletter.

 

ADRESS

Mossvägen 6
780 68 Transtrand

Tel +46 (0)739 622 180

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
www.credofjallgard.se

VÄGBESKRIVNING

I Transtrand, kör över bron mot kyrkan, följ skyltar mot Fjällkyrkan. Från Transtrand är det 7 km till Hemfjällstangen, där gården ligger. Väl uppe på Hemfjällstangen, följ skyltarna till kyrkan. Gården ligger på högersida och kyrkan på vänster.

ÖPPETTID

Helår

Sök din anläggning här!

Anläggningstyp
Omgivning
Utrustning

Translate