Strandgården

Strandgården, Skarviksvägen 2, 30565 Villshärad
Strandgården
StrandgårdenStrandgården har ett unikt läge vid havet där sol och salta vindar möts. Här hittar du enkelt och bra prisvärt boende och camping för alla. Gårdens restaurang, glasscafé och kiosk håller öppet under sommaren. Ibland säljer vi färskt bröd från bageriet.  
Sommarprogrammet är varierat och anpassat för både barn och vuxna. Gården arrangerar gudstjänster, andakter, aktiviteter för familjer, barn och ungdomar, konstutställningar, konserter och olika temaveckor. Besök Strandgården, upplev naturen och vandra på strandängarna i naturreservatet eller gör dagsutflykter på cykel.
På Strandgården bor du två minuter från stranden och kan njuta av sol och saltstänkta vindar. Börja dagen med ett dopp och njut av frukosten från verandan med utsikt över havet.
Strandgården är också en läger- och konferensgård för de som vill vistas nära naturen i en skön och avstressande miljö.
Strandgården är en mötesplats för alla!

LÄGE:

Strandgården ligger i Vilshärad nordväst om Halmstad. Gården ligger på en udde omgiven av havet 140 km söder om Göteborg och 160 km norr om Malmö med endast 1,5 timmas bilväg till de båda storstäderna. Från Stockholm tar du E4:an raka vägen till Halmstad vilket tar ungefär 6 timmar med bil.
Från gården når du sandstranden på två minuter med härligt bad och en av västkustens bästa platser för surfing. Haverdals naturreservat ligger strax intill och vandrings- och cykelleder passerar gården.
Det finns ett tiotal golfbanor i Halmstadsområdet.

ANLÄGGNINGEN:

På Strandgården finns ett 40-tal rum, från enkelrum till 6-bäddsrum, med olika standard. Det finns campingplats för tält, husvagnar och husbilar. Det finns serviceanläggning med hygienutrymmen, tvättstuga och kök med matplatser om du inte vill äta i restaurangen. Vi har bastu som du kan boka samt cykeluthyrning.

KONFERENSER:

På gården finns flera samlingssalar, konferens- och grupprum för möten och konferenser som rymmer från 10 till 175 personer. Gården tillhandahåller projektor, WIFI , blädderblock, whiteboard, TV och annat du behöver för en bra konferens.

UPPLEVELSER:

Vilshärad- och Haverdalsstrand skapar tillsammans en tre kilometer lång sandstrand med fina, höga sanddyner och olika naturtyper. Haverdals naturreservat sträcker sig längs hela stranden med naturstigar, pilgrims- och vandringsleder. Naturreservatet har en fantastisk trollskog med snurriga tallar och rastplatser.
Det finns separata ridleder, flera natursköna och stadsnära cykelleder samt goda fiskemöjligheter.
På Strandgården kan du kombinera ett dopp i havet med vandring i naturreservatet, surfa eller bara vara och uppleva solnedgången över havet.
I närområdet finns golfanläggningar som erbjuder bland annat 27-håls golfbana, korthåls- och djungelbana samt bangolf.

Vår anläggning

Detaljer

 • Totalt antal bäddar 180
 • Konferenslokal max personer 220
 • Dubbelrum 9
 • Flerbäddsrum 32
 • Totalt antal rum och stugor 41
 • Flygplats (km) 7
 • Tåg (km) 8

 • Vandrarhem läger och konferens öppet: februari - november
 • Camping öppen: april - september

Adress

 • Adress Strandgården, Skarviksvägen 2, 30565 Villshärad
 • Län Hallands län
 • Telefon +46 (0)35-531 80
 • E-post info@strandgarden.org
 • Hemsida https://www.strandgarden.org
Kristna gårdar och hotell -KGH

KGH är ett ett sammarbetsorgan med uppgift att verka för hotell - campingplatser - pensionat - sommar - kurs - och lägergårdar som drivs i kristen regi och har en restriktiv hållning till alkohol.

Kontakta oss

Vi finns också på Facebook

© Kristna gårdar och hotell - All rights reserved

Compare listings

Compare
Sök
Strandgarden
 • Strandgarden

Strandgården

Fyll i detta formulär så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Dina kontaktuppgifter.

Beställ KGH Guiden här

KGH Guiden är vår katalog med de flesta av våra anläggningar. Vi tar fram en katalog vart annat år och du kan här beställa upplagan från 2022 här.