Gålögården

Gålögården, Oxnövägen 94, 137 96 Haninge, Sverige

En lägergård i skärgårdsmiljö

Gålögården erbjuder er grupp en vistelse i naturskön och trivsam miljö. Hela gården har plats för 64 personer. Rummen, 4 bäddsrum med dusch och toalett, är belägna i två olika hus, husen går att hyra var för sig. I separat byggnad finns storkök med matsal.
Kapellet, som tidigare tillhörde prins Oscar, passar utmärkt för gudstjänster, konfirmationer, vigslar och körer. Gården är belägen på halvön Gålö i Stockholm södra skärgård.

LÄGE:

Gålögården ligger mycket naturskönt i Gålö naturreservat i Stockholms inre skärgård, 40 km från Stockholms centrum. Badplats finns på promenadavstånd dels en mindre strand ca 10 minuters promenad genom skogsterräng eller 30 minuters promenad på landsväg till en större badplats, lite längre bort finns även bad från klippor.

ANLÄGGNINGEN:

Hela gården har plats för 64 personer. Rummen, 4-bäddsrum med dusch och toalett, är belägna i två olika hus; Norrgården och Södergården, som också går att hyra var för sig. I separat byggnad finns Storkök och Matsal. Köket är ett basutrustat storhushållskök. I matsalen som rymmer upp till 70 personer finns en öppen spis.
Kapellet som tidigare tillhörde prins Oscar Bernadotte passar utmärkt för gudstjänster, konfirmationer, vigslar och körer. Gården är belägen på halvön Gålö i Stockholms södra skärgård och nås enklast med bil men det finns även bussförbindelser till Västerhaninge pendeltågsstation.
Runt gården finns fina planer för olika former av sportaktiviteter och lek. Sandstrand finns på 10 minuters gångavstånd och vill man hellre bada och sola vid klipporna med vidsträckt utsikt över havet och skärgårdsöar får man promenera 30 minuter. Man kan även promenera i skogen och plocka bär och svamp. Vi har även en fin lägerplats där man kan mysa runt elden och skulle det vara eldningsförbud har vi grillar att låna ut till korvgrillning.

UPPLEVELSER

Runt hela Gålö finns det över 3 mil vandringsleder som går genom fantastisk natur fylld av vilda djur. Har man tur och är morgonpigg kan man se älgar går rakt igenom anläggningen och rådjuren gästar oss hela dagen. Räven smyger omkring både dag och natt och vi har en bäverhydda vid båtbryggan, de är lite skygga men är man uppe i gryningen så kan man se dem simma ut och in i hyddan. I närheten finns Stegsholms gård med sommaröppet café och en del aktiviteter.

Vår anläggning

Aktiviteter - på anläggningen eller i vår närhet
På anläggningen finns också

Detaljer

 • Totalt antal bäddar 064
 • Konferenslokal max personer 20
 • Dubbelrum 2
 • Flerbäddsrum 15
 • Totalt antal rum och stugor 17
 • Flygplats (km) 50
 • Tåg (km) 40
 • Rum med dusch 15

Adress

 • Adress Gålögården, Oxnövägen 94, 137 96 Haninge, Sverige
 • Län Stockholms län
 • Telefon +46 (0)8 646 12 55
 • E-post reception@klubbensborg.se
 • Hemsida https://klubbensborg.se
Kristna gårdar och hotell -KGH

KGH är ett ett sammarbetsorgan med uppgift att verka för hotell - campingplatser - pensionat - sommar - kurs - och lägergårdar som drivs i kristen regi och har en restriktiv hållning till alkohol.

Kontakta oss

Vi finns också på Facebook

© Kristna gårdar och hotell - All rights reserved

Compare listings

Compare
Sök
Galogarden
 • Galogarden

Gålögården

Fyll i detta formulär så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Dina kontaktuppgifter.

Beställ KGH Guiden här

KGH Guiden är vår katalog med de flesta av våra anläggningar. Vi tar fram en katalog vart annat år och du kan här beställa upplagan från 2022 här.