Kaggeholm Slott damm

Logga Kaggeholms slott

Kaggeholms slottKaggeholms slott är en kurs- och konferensgård belägen på Helgö i Ekerö kommun strax utanför Stockholm. Vi ligger naturskönt vid Mälarens strand nära natur och Mälaröarnas kulturrika omgivningar – mitt emellan kommunens två världsarv Birka-Hovgården och Drottningsholms slott. Kaggeholms slott är en del av Kaggeholms folkhögskola som funnits på Helgö i sjuttio år.

ANLÄGGNINGEN:

Vi erbjuder Läger- och konferenspaket för grupper och företag till förmånliga priser. Vi har möjlighet att husera upp till femtio personer i vår huvudbyggnad och flyglar. Vår största samlingslokal, Kapellet, rymmer 150 personer i biosittning och vi har konferensrum och mindre grupp- och mötesrum för mellan 10 och 50 deltagare. Vi erbjuder både helpension och självhushåll.
Sommartid kan vi erbjuda drygt 170 bäddar då även skolans lokaler och internat finns tillgängliga för större grupper som vill anordna läger. Sommartid erbjuds även Bed & breakfast. Är du ute efter ett naturskönt och kungligt ställe att hålla hov på, så går det även att hyra våra lokaler för fest.

UPPLEVELSER:

På Ekerö finns upplevelser av de mest skiftande slag. På en och samma dag kan du besöka två världsarv, handla i gårdsbutik, ta ett dopp i Mälaren, spela golf och lyssna på opera. Men för all del, stressa inte, här kan du också landa i lugnet. Några mil bort ligger Stockholm city med hela sitt utbud.

ADRESS

Kaggeholm 
178 54 Ekerö 

Tel +46 (0)8-56022250
 
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
www.kaggeholmsslott.se

VÄGBESKRIVNING

Kollektivtrafik: Från centralen, åk grön linje mot Hässelby, Vällingby eller Åkeshov till Brommaplan. Därifrån går bussar till Kaggeholm. Direktbuss 309 från Brommaplan till Kaggeholm eller nr 176, 177 med bussbyte vid Ekerö C eller Ekebyhov till buss 309. För att planera din resa, använd dig av SL:s reseplanerare.

Med bil: Från Stockholmcentrum, åk mot Vällingby till rondellen vid Brommaplan. Sväng där av mot Drottningholm. Följ vägen förbi Drottningholms slott, Ekerö centrum och Träkvista. Sväng vänster vid ICA-butiken i Nyckelby. Följ vägen fram till Kaggeholms slott.

Sök din anläggning här!

Anläggningstyp
Omgivning
Utrustning